Hoe kan ik je helpen?

Ik heb een passie voor stem en communicatie in al zijn vormen. Ik coach mensen die dezelfde passie delen of althans hun stem nodig hebben voor hun beroep. De impact die je maakt bij anderen wordt grotendeels bepaald door jouw stem, intonatie en non-verbale communicatie. Bekijk hieronder wat ik voor jou kan betekenen.

Klik hier voor een gratis kennismakingsgesprek

1

Individuele begeleiding

Zelfontplooiing hoeft niet steeds op jezelf te gebeuren. Met de juiste hulp geraak je veel verder. Samen met jou bekijk ik waar jouw knelpunten zich situeren en gaan we samen aan de slag. Je ontvangt steeds een cursus. Afhankelijk van het gekozen traject krijg je daarenboven toegang tot mijn online leerplatform en volg ik je tussentijds op via Whatsapp Business.

Ontdek alle trajecten

2

Trainingen

Ik geef trainingen rond de thema's: spreken voor publiek, stemzorg voor leerkrachten, van idee tot podcast, digitaliseren als logopedist... Elke training is nog steeds maatwerk. Tijdens een kennismakingsgesprek wordt er gekeken wat de noden en behoeften zijn van jouw organisatie. 

Ontdek alle trainingen

3

Online cursus

Cursussen die je thuis kan volgen op je eigen tempo. Daarnaast blijven alle cursussen levenslang beschikbaar. Er zijn cursussen die zich specifiek richten tot bepaalde doelgroepen. Er is steeds ook de mogelijk om een online cursus op maat te maken voor jouw organisatie. Ideaal om je team thuis een navorming te laten volgen!

Ontdek alle cursussen per doelgroep

4

Podcast

Vanuit de passie voor stem en spreken ben ik gestart met een podcast 'Make Your Voice Count'. Ik neem je mee in mijn traject en visie en tracht je te inspireren om je spreekangst te overwinnen. Wordt de spreker die je altijd al wilde zijn! 

Ontdek alle afleveringen en downloads

5

Sociale media

Via sociale media (Instagram, Facebook en LinkedIn) deel ik gratis tips en ideeën die je alvast op weg helpen. Op die manier tracht ik je te inspireren en te overtuigen dat jouw stem een belangrijk aspect is van het overtuigend en impactvol spreken met anderen. We vinden het normaal dat een topatleet een heel team rond zich heeft maar een topspreker zal vaak pas hulp zoeken als er misschien al stemproblemen zijn. 

 • Black Facebook Icon
 • Black Instagram Icon
 • Black LinkedIn Icon

Mijn expertise

Master in logopedische en audiologische wetenschappen

Eigen onderzoeksprojecten binnen vakgebied

Talloze opleidingen omtrent stem en articulatie

Voorgaande werkervaringen in verschillende sectoren

Ervaring als publieke spreker

Podcastmaker 'Make your voice count'

Eigen passie voor podcasts, jazz zang en piano

Lees meer

Jouw hulpvraag

Luid en krachtig spreken voor publiek

Duidelijke en verstaanbare articulatie

Leren inlezen van voice-overs, zakelijke teksten

Stemvermoeidheid verminderen na lang spreken

Werken aan ademhaling 

Duidelijke en afwisselende intonatie aanleren

Stemproblemen als zanger of acteur

...

Individuele stem- en articulatietraining op maat van jouw hulpvraag

Ontdek de verschillende mogelijkheden voor individuele begeleiding

Na jouw aankoop kan je zelf een sessie inplannen in mijn agenda op een tijdstip dat jou het beste schikt. Dit kan zowel in praktijk in Elsene of online. Bekijk hier mijn agenda.

Quick Recovery Session

Een quick fix bestaat natuurlijk niet maar tijdens deze sessie luister ik naar jouw noden en bekijken we grondig waarmee je alvast zelf aan de slag kan. Je gaat naar huis met heel wat praktische oefeningen!

€ 99

Voice Bootcamp

Een intensieve 1-op-1 sessie waarin we samen zeer concreet aan de slag gaan met jouw specifieke noden. Je ontvangt tevens een ebook met praktische oefeningen en materiaal zodat je thuis verder kan oefenen. 

€ 239

Coachingstraject Basic

Tijdens dit traject werken we samen gedurende 5 sessies volgens een traject dat we samen in kaart brengen tijdens een eerste gratis intake. Je ontvangt een ebook, een pakket met materiaal, tussentijdse feedback en toegang tot een online leerplatform. 

€ 479

Coachingstraject Pro

Tijdens dit traject werken we samen gedurende 10 sessies volgens een traject dat we samen in kaart brengen tijdens een eerste gratis intake. Je ontvangt een ebook, een uitgebreid pakket met materiaal, tussentijdse feedback en toegang tot een online leerplatform. 

€ 957

De mogelijkheden zijn eindeloos, 1-op-1 coaching is een traject op maat. Ik tracht steeds om jouw coaching verder te laten reiken dan de sessies en garandeer een optimale begeleiding. De sessies kunnen online doorgaan of in de praktijk of op een locatie naar jouw keuze. Bij een verplaatsing zullen er    verplaatsingskosten aangerekend worden. 

Deze sessies worden door Anouk gegeven en kunnen zowel in het Nederlands als Engels worden gegeven.

Nog niet zeker of ik iets voor jou kan betekenen? Of wil je graag even kort aftoetsen wat de mogelijkheden zijn?

Boek dan hier een gratis online kennismakingsgesprek! 

Vergelijk hier de verschillende mogelijkheden en boek meteen!

QUICK 

RECOVERY

VOICE 

BOOTCAMP

COACHING

BASIC

COACHING

PRO

DUUR

EBOOK

MATERIAAL

BASIS

MATERIAAL

UITGEBREID

TUSSENTIJDSE

FEEDBACK

ONLINE

LEERPLATFORM

1 x 60 MIN

KOSTPRIJS

€ 99

1 x 150 MIN

= SESSIE 2u30

5 x 60 MIN

€ 239

€ 479

10 x 60 MIN

€ 957

Zou je graag met een warme, draagkrachtige stem willen spreken? Wil je controle over jouw stemgeluid en ademhaling? Daarbij kan ik je helpen!

Spreken is bij mensen het meest gebruikte communicatiemiddel. In veel beroepen moeten mensen hun stem vaak gebruiken, bijvoorbeeld in het onderwijs, verkoop, radio, televisie, bedrijven... Omwille van beperkte stemcontrole, kan je in jouw spreken en dus in jouw functioneren belemmerd worden. Onze stem en spraak geeft behalve de inhoud van onze woorden ook informatie over onze emoties. Je kan bijvoorbeeld dezelfde zin koel en afstandelijk of warm en hartelijk uitspreken. Afwijkend stemgeluid kan daarom een verkeerde indruk van jouw stemming geven. 

Een goede stemtechniek draagt bij tot jouw presence als spreker. Je kan jouw stem helder en krachtig maken indien je voor een grote zaal spreekt of net zachter gaan inzetten in een andere setting. Stemtraining leert je de juiste toonhoogte te vinden en te variëren in jouw stemgebruik. 

Leer jouw stem controleren en creëer meer impact.

 

 • Zet jouw boodschap kracht bij door het aanleren van de juiste intonatie

 • Maak jezelf verstaanbaar door een duidelijke articulatie te hanteren en een krachtige stem te gebruiken

 • Geef jouw stem meer diepgang en behoud een natuurlijke toonhoogte tijdens het spreken voor groep

 • Leer jouw ademhaling beheersen en de juiste stemtechnieken tijdens het spreken met een microfoon voor jouw podcast, voice over of presentatie

 • Een draagkrachtige stem ontwikkelen op een podium, de juiste houding en non-verbale communicatie gebruiken

 • Stemtechnieken in verband met jouw zang- of spreekstem om stemvermoeidheid te voorkomen

 • ...

 • Facebook - White Circle
 • Instagram - White Circle
 • LinkedIn - White Circle

Molièrelaan 188 - 1050 Elsene

+32 479 688 853

Alle prijzen zijn steeds incl. btw.  (logopedie en psychologie zijn vrijgesteld van btw)

© 2017 Vocal Logopedie - Alle rechten voorbehouden