Digitaliseren als zelfstandige logopedist

 

Onze job als logopedist is veel meer dan patiëntencontact. Tussen patiënten door ben je bezig met administratie, verslagen, voorbereidingen, bellen naar mutualiteiten en artsen... Allemaal onbetaalde uren die we met veel liefde voor onze patiënten doen maar op lange termijn beginnen wegen op je therapeutisch en persoonlijk leven. Tijd om alles te digitaliseren en om 2021 een jaar te maken van verandering want het kan anders! 

 

Digitaliseren, een persoonlijk verhaal... Als startende logopedist kwam ik zoals velen onder ons terecht in een groepspraktijk. Na het behalen van mijn masterdiploma en postgraduaat stem was ik volledig klaar om te starten en hoopte ik dat mijn hogere studies een garantie voor succes zouden zijn. Niets was minder waar... Na twee jaar werken was ik volledig op, zag ik 40 - 50 patiënten per week, moest ik na mijn lange dagen nog voorbereiden, administratie, e-mails, schoolgesprekken en al dit harde werk vertaalde zich helemaal niet naar mijn bankrekening.

 

Ken jij dat?

 • Je wil jouw patiënten beter begeleiden na de therapie maar weet niet goed hoe

 • Je bent uren bezig aan voorbereidingen en in het weekend moet je nog eens achterstallige administratie afwerken

 • Je blijft meer en meer patiënten behandelen zonder te weten hoe het anders kan

 • Je hebt geen idee wat het verschil is tussen verschillende ondernemingen, btw en belastingen

 • Je hebt geen idee hoe je aan de slag kan met sociale media en wat er belangrijk is voor de vindbaarheid van je website

Maar wil jij ook...

 • Je wil jouw administratie vereenvoudigen en het maken van verslagen vergemakkelijken en automatiseren

 • Je wil meer controle over je work-life balance en meer inzicht in de mogelijkheden als logopedist

 • Je wil meer inzichten in je financiën creëren zodat je zelf kritisch kan nadenken wat voor jou een noodzakelijk en eerlijk uurloon is

 • Concrete tips en handvaten om je leven als logopedist anders te organiseren en efficiënter te werken

 • Je wil rust vinden in de chaos van de vele taken die je moet volbrengen als logopedist

Tijdens dit groepstraject begeleid ik je 12 weken lang om jouw leven als logopedist anders aan te pakken en jouw tijd beter te beheren. Leg jouw papieren agenda en dossiermappen aan de kant en zorg ervoor dat je die inefficiënte manier van werken gaat veranderen in meer orde in de chaos en meer tijd voor andere zaken. 

Het is geschikt voor elke zelfstandige logopedist, of je nu je eigen praktijk hebt of in een groepspraktijk werkt. Digitaliseren is de toekomst en belangrijk voor iedereen. Je krijgt een certificaat na het succesvol doorlopen van het traject! Dit groepstraject in levenlang beschikbaar en wordt jaarlijk geüpdatet. Elke 3 weken komt er een nieuwe module online. Eerst komt de nieuwe module online, de week erna volgt er een live sessie waarin de opdrachten verder worden besproken en de week nadien is er een extra live sessie om de opdrachten op te volgen en vragen te beantwoorden. Via een online leerplatform kan je de inhoud van de cursus levenslang herbekijken.  Daarnaast ontvang je een ebook met enorm veel extra informatie. Na het groepstraject heb je de mogelijkheid om één individuele sessie in te plannen met Anouk van 30 minuten om je persoonlijke vragen te stellen. Elk jaar wordt er tevens een online vragensessie georganiseerd met Anouk zodat je meteen al je vragen persoonlijk kan stellen. Je kan hiervoor steeds vrijblijvend inschrijven via:

https://www.vocallogopedie.com/webinars

Hoe sneller je inschrijft, hoe meer voordelen je krijgt en de plaatsen zijn beperkt. Ik heb graag dat de groepen niet te groot worden zodanig dat ik iedereen persoonlijk kan blijven begeleiden.

BONUSSEN:

 • Eerste 10 inschrijvingen: 50% korting  (NIET MEER BESCHIKBAAR)

 • Eerste 20 inschrijvingen: webinar 'Creatief behandelen via telelogopedie' en een individuele sessie van 60'  (LAATSTE PLAATSEN!)

 • Eerste 30 inschrijvingen: leuke planner cadeau voor 2021

 • Maximum 50 inschrijvingen!

Dit groepstraject bevat een online cursus met de volgende modules:

 • Time-management & mindset

 • Administratie & basics voor ondernemingen

 • Financiële vrijheid

 • Patiëntondersteuning

 • Website & sociale media

Groepstraject 3 maanden

start: 8 april 2021

eind: 1 juli 2021

 

Groei samen met mij en schrijf je nu in! Download alvast het eerste hoofdstuk van het bijhorende ebook. 

 

  

 

REACTIES VAN VORIGE DEELNEMERS

“Anouk is heel gedreven en werkt kwaliteitsgericht. De cursus is hier een weerspiegeling van. De cursus daagt uit en heeft de ondernemer in mij gevoed.”

“Een goede cursus, een aanvulling voor elke logopedist! Verschillende domeinen worden aangehaald, dus elke logopedist kan hiervan bijleren!”

"Het traject digitaliseren was voor ons als praktijk een zeer waardevol traject. We zien hier te weinig over in de richtingen. Anouk bracht veel kennis, rust en orde in de chaos."

"Het traject digitaliseren gaat niet enkel om het automatiseren van administratie, voorbereidingen, mailverkeer, ... Het heeft mij doen nadenken over hoe ik mijn job kan en wil uitoefenen nu maar evengoed over 10 jaar. De invulling van een agenda waarin de combinatie werk-gezin-zelfzorg haalbaar wordt EN dit alles met financiële vrijheid is een echte eyeopener geweest. Dit is mijn nieuwe streefdoel!"

"De cursus digitaliseren is een absolute aanrader voor collega's die het anders willen! Tot voor de cursus zag ik mijzelf niet als volledig zelfstandige logopediste. Terwijl ik deze job wel ontzettend graag doe! Mijn problemen: time management , geen inzicht in eigen financiën, ik zag de combinatie met mijn gezinsleven niet. De cursus en het enthousiasme van Anouk zette mij aan om voor mijn passie en geluk te gaan! Ze geeft zeer concrete handvaten waarmee je onmiddellijk aan de slag kan." 

Voice Training Centre bv

Molièrelaan 188 - 1050 Elsene

0760.499.992

BE98 7390 2142 6893

+32 479 688 853

 • Facebook - White Circle
 • Instagram - White Circle
 • LinkedIn - White Circle

Alle prijzen zijn steeds incl. btw.  (logopedie en psychologie zijn vrijgesteld van btw)

© 2017 Anouk De Vleeschhauwer - Alle rechten voorbehouden