NOG VRAGEN? NEEM CONTACT OP.

vocallogopedie@gmail.com       +32 (0)479 688 853       

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • LinkedIn - White Circle

© 2017 Vocal Logopedie - Alle rechten voorbehouden

ONLINE COACHING

Online logopedie en coaching is begeleiding via het internet. Net zoals onze sessies in de praktijk, is het mogelijk om online verder te worden opgevolgd. In het kader van de huidige situatie omtrent het coronavirus (COVID-19) gaan wij steeds meer inzetten op online coaching. 

Hoe werkt online coaching?

Online sessies kunnen 1-op-1 worden ingepland via een online platform of in de vorm van een online webinar. 

Om de contiunuïteit van de therapie of coaching te garanderen, kan er geopteerd worden voor online opvolging. De cliënt en logopedist zien elkaar via het beeldscherm van de computer of tablet. Zorg er daarom voor dat je alvast over één van deze media beschikt. Verder heb je alleen een werkende internetverbinding nodig. Er wordt met een online platform gewerkt waarbij jij als cliënt niets hoeft te downloaden of in te stellen. Je krijgt via een e-mail een link toegestuurd, waarop je kunt klikken en dan kom je vanzelf in de digitale wachtkamer, waarna je vervolgens op jouw tijd in de digitale behandelkamer wordt toegelaten. 

1-op-1 online sessie

Ideaal voor mensen die lange afstanden moeten afleggen, files willen vermijden of door omstandigheden niet in de praktijk geraken. 

Webinars

Een webinar is een workshop die plaatsvindt via het internet. Deze workshop kan u volledig zelf inplannen volgens uw agenda. Materiaal wordt per post opgestuurd. 

MAAK UW AFSPRAAK