NOG VRAGEN? NEEM CONTACT OP.

vocallogopedie@gmail.com       +32 (0)479 688 853       

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • LinkedIn - White Circle

© 2017 Vocal Logopedie - Alle rechten voorbehouden

WEBINAR

VOCAL HEALTH 2: ADVANCED

Heeft u reeds onze eerste webinar gevolgd of bent u reeds op de hoogte van een goede stemopwarming en stemhygiëne? Dan is deze online workshop is voor u. 

In deze vervolgworkshop gaan we dieper in op een correct stemgebruik. Het eerste luik betreffende stemopwarming, stretchoefeningen en stabiliteit komt niet meer aan bod (zie vocal health 1: the basics).  

De volgende zaken komen aan bod: 

  1. Ademhaling en ademsteun

  2. Ruimte: de invloed van onze tong en gehemelte

  3. Voorwaartse klankprojecte: articulatie en resonantie 

Na het volgen van deze webinar heeft u een aantal praktische tools in handen om een draagkrachtige stem te oefenen op een gezonde manier. Indien gewenst, kan u nadien online of offline een afspraak inplannen. 

Wat houdt een webinar in?

 

Een webinar is een online workshop die u op uw eigen tempo kunt volgen. Momenteel is het enkel mogelijk om de webinars in het Nederlands te volgen.  Via bovenstaande knop kan u zich inschrijven voor de webinar. Na betaling krijgt u een cursus en materiaal opgestuurd per post. De oefeningen worden steeds in een korte video uitgelegd. Via een link krijgt u toegang tot een Dropbox waar u alle video's kan raadplagen waar en wanneer u maar wil. 

Alvast veel oefenplezier!